Problems uploading pictures

Suggest new sections, and let us know about any errors that may need to be fixed.
User avatar
KuroNekko
Posts: 4991
Joined: Wed Aug 15, 2012 5:08 pm
Location: California, USA

Anyone else having trouble uploading pictures to the forum this weekend?
The site goes blank when I try and it does not succeed. I was wondering if it was just me.
I have uploaded pictures successfully in the past, but no luck this weekend.
2011 Suzuki Kizashi Sport GTS 6MT (Black)
User avatar
Moto
Site Admin
Posts: 1299
Joined: Sun Aug 23, 2009 7:08 pm
Location: North Dakota
Contact:

gorilla.gif
gorilla.gif (44.34 KiB) Viewed 12810 times
Looks like it still works. You have to hit the browse button first...

I think that might be new in this version of the forum software. I updated a few weeks ago.
User avatar
KuroNekko
Posts: 4991
Joined: Wed Aug 15, 2012 5:08 pm
Location: California, USA

Hmmm. Not working for me. I don't even have a "Browse" button unless you mean "Choose File".

I can choose the file to upload, but when I hit the "Add the File" button, it tries to upload it, but it just fails. The website goes blank and stays that way.
2011 Suzuki Kizashi Sport GTS 6MT (Black)
User avatar
Moto
Site Admin
Posts: 1299
Joined: Sun Aug 23, 2009 7:08 pm
Location: North Dakota
Contact:

what browser are you using?
User avatar
KuroNekko
Posts: 4991
Joined: Wed Aug 15, 2012 5:08 pm
Location: California, USA

I tried on both Google Chrome and Internet Explorer. Same problem.
I will try from another computer tonight.
2011 Suzuki Kizashi Sport GTS 6MT (Black)
User avatar
Moto
Site Admin
Posts: 1299
Joined: Sun Aug 23, 2009 7:08 pm
Location: North Dakota
Contact:

Not sure what the problem might be then. I think everything is working. I have some new antispam measures, but I do not think you would be able post at all if that is what was stopping you.

By land area I currently have about half the world blocked. (Russia and most of the countries that were formerly part of Russia.)

The Ukraine was basically attacking one of my other sites and they were using proxies from all the neighboring countries. It was basically impossible to deal with the amount of traffic they were generating.

This site currently uses the same filters as my other sites.

I'm sort of hoping the spammer gets shut down or they forget about me. I will probably un-ban the counties on by one in the future, but the Ukraine might live in Ban hell for a long time. (It generated over 5000 posts on one of my oil sites)
User avatar
KuroNekko
Posts: 4991
Joined: Wed Aug 15, 2012 5:08 pm
Location: California, USA

Just tried uploading with another computer via Firefox. No luck.
Anyone else other than admin have any luck uploading? I haven't seen pictures uploaded to the site since the 8th. I've had issues since the 9th of December.
2011 Suzuki Kizashi Sport GTS 6MT (Black)
User avatar
Moto
Site Admin
Posts: 1299
Joined: Sun Aug 23, 2009 7:08 pm
Location: North Dakota
Contact:

Do you use popup-blockers? I believe that the site may now use a type of popup to load pictures.
testpic
Posts: 1
Joined: Tue Dec 11, 2012 3:33 pm

w4oMf.jpg
Firefox and ie both seem to work regardless of account.
User avatar
Moto
Site Admin
Posts: 1299
Joined: Sun Aug 23, 2009 7:08 pm
Location: North Dakota
Contact:

Under upload attachments:
You hit browse --> select the file hit open
Hit add the file --> A small popup window loads and the picture uploads

Under the post text area
If it is a picture hit "place inline."
Post Reply